Anita Hellemons

Mijn specialisaties zijn:

  • Overgewicht en Obesitas
  • Diabetes Mellitus type 2 en insulineresistentie (6×6 dieet)
  • Coachend begeleiden
  • PDS en functionele buikklachten (Fodmapdieet)
  • Voedselallergieën en -intoleranties

“Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op!”

LocatieTijden
Nieuwegein, Gezondheidscentrum Batau-Wijkersloot, Richterslaan 52-54donderdag
Utrecht, Huisartsenkliniek Overvecht, Kastordreef 1dinsdag & vrijdag

Het is in onze maatschappij niet gemakkelijk gezonde keuzes te maken. Goede voeding is belangrijk voor je lichaam, ook om je vitaal en energiek te voelen. Door gezonder te eten, regelmatig te bewegen en op tijd rust te nemen zal jouw kwaliteit van leven verbeteren.

Graag help ik je met een persoonlijk advies op maat. Samen kijken naar wat jouw doelen zijn en hoe ze voor jou haalbaar zijn. Vanuit mijn persoonlijkheid en eerdere onderzoekservaring werk ik graag evidence based. Ik kan helpen op het gebied van voeding in relatie tot ziekte en leefstijl, bij zowel kinderen als volwassenen. Je kunt bij mij terecht met overgewicht, ondergewicht, diabetes mellitus, COPD, hoge bloeddruk en een te hoog cholesterol. Ook kan ik helpen met maag- darmklachten, prikkelbaardarm syndroom (FODMAPdieet), een voedselallergie of overgevoelig-heid. Samen zorgen we ervoor dat je weet welke producten goed bij je passen.

Ik kijk ernaar uit je in mijn praktijk te ontvangen. Mocht je liever een video- of telefonisch consult willen dan kan dat ook.