Tips voor de decembermaand

Tips voor de decembermaand

“Hoe kom ik de maand december door” is een vraag die wij soms al in oktober gesteld krijgen. Elk jaar komt deze vraag terug en er zijn veel mensen die er elk jaar weer tegenop zien. Een aantal tips en adviezen van onze diëtisten kunnen je hopelijk helpen deze maand niet als “verloren” te beschouwen.

Lees meer
Intermittent fasting

Intermittent fasting

Een hype of een manier van leven? Het is niks nieuws en wordt al heel lang in diverse culturen gedaan. In afvalland is Intermittent fasting hot en dat merken wij ook in de praktijk. Het is goed er meer over te weten om op die manier te besluiten of intermitted fasting iets is wat bij je past.

Lees meer
Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzame voeding gaat niet alleen over het milieu. Het heeft ook te maken met betaalbaarheid, voedselveiligheid, een eerlijke prijs voor de boeren maar ook met de hoeveelheid en kwaliteit van de voedingsstoffen. We krijgen hier regelmatig vragen over. Maar hoe maak je nu zelf duurzame keuzes?

Lees meer
wat wij doen

Wij bieden diverse diensten op voedingsgebied aan zoals spreekuren en voedingsadvies op de werkvloer. Ook verzorgen wij lezingen en publicaties.

locaties in regio utrecht

Bekijk al onze locaties voor een diëtist bij jou in de buurt en maak een afspraak. Je kunt bij ons terecht voor al je voedingsgerelateerde vragen.

contact

Ben je naar een van ons verwezen door je huisarts of specialist? Of wil je op eigen initiatief een afspraak maken? Neem contact op, wij helpen je graag.