DIETIST IN BEDRIJF

Voedingsadvies op de werkvloer

Wil je binnen je bedrijf de kennis van medewerkers over gezonde leefstijl vergroten? Heb je behoefte aan een jaarlijkse voedingscheck met een advies op maat voor je medewerkers? Of wil je eerst starten met het bewustzijn vergroten door middel van een workshop?
Dan ben je bij de diëtisten van Voedingsadviesgroep Utrecht aan het juiste adres.

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij jou als werkgever ondersteunen bij het helpen terugdringen van verzuim en het krijgen of behouden van gezonde en fitte werknemers. Naast voeding kijken wij ook naar andere leefstijlfactoren zoals beweging, ontspanning en nachtrust.

Specifieke aandachtsgebieden voor werknemers kunnen zijn; het behouden van een productief energieniveau tijdens de werkdag, het bereiken van een gezond(er) gewicht, juiste keuzes maken tijdens de lunch, en voeding bij onregelmatige werktijden.

Laat ons weten wat de wensen zijn. Wij maken vrijblijvend een offerte.

Je kunt direct contact opnemen met een van onze diëtisten of het contactformulier invullen.

Freelance

Heb je behoefte aan een deskundig voedingsadvies voor een artikel, boek, lezing of ander project? Ook daar kun je onze expertise voor inzetten. Wij zijn, vanwege onze jarenlange praktijkervaring en uiteenlopende specialisaties, deskundig op vele voedingsvlakken. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

wat wij doen

Wij bieden diverse diensten op voedingsgebied aan zoals spreekuren en voedingsadvies op de werkvloer. Ook verzorgen wij lezingen en publicaties.

locaties in regio utrecht

Bekijk al onze locaties voor een diëtist bij jou in de buurt en maak een afspraak. Je kunt bij ons terecht voor al je voedingsgerelateerde vragen.

contact

Ben je naar een van ons verwezen door je huisarts of specialist? Of wil je op eigen initiatief een afspraak maken? Neem contact op, wij helpen je graag.