Marieke de witt

Mijn specialisaties zijn:

  • Voeding bij insulineresistentie en Diabetes2
  • Overgewicht en Obesitas
  • Vrouwen en hormonen
  • Voeding bij klachten van reuma en MS

“Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op!”

LocatieTijden
Driebergen, Medisch Centrum Driebergen, Schippersdreef 4dinsdagochtend & woensdag (Boukje)
Driebergen, Gezondheidscentrum de Bosrand, Arnhemsebovenweg 285vrijdagochtend
Doorn, Gezondheidscentrum "het Oude Postkantoor", Dorpsstraat 23maandagochtend (even weken Boukje, oneven weken Marieke)
Wijk bij Duurstede, Fysiotherapie Weustink, Klooster Leuterstraat 24maandagmiddag

Sinds 2008 ben ik verbonden aan VoedingsAdviesGroep Utrecht. Ik geloof in pure en onbewerkte voeding als basis, voor iedereen.

Wil jij met je leefstijl aan de slag en denk je dat voeding daarin voor jou het verschil kan gaan maken? Neem dan contact met mij op. Mijn specialisatie ligt vooral bij diabetes2/metabole ontregeling/insulineresistentie.

Naast mijn werk in de praktijk ben ik freelance betrokken bij Mind&Health en werk ik voor het KeerDiabetes2Om programma van Voeding Leeft. Zie voor meer informatie over de werkwijze van dit programma www.keerdiabetesom.nl. Volg mij ook op Facebook

Wil je meer lezen over mijn werk als diëtist, verhalen van cliënten, korte blogs, recepten en meer kennis over hoe je lichaam werkt? Bestel dan mijn boek wEET, gezond eten met kennis.

Op woensdag werkt Boukje Melieste aan de Schippersdreef in Driebergen. Op maandag even weken heeft Boukje spreekuur in Doorn. Zij is te bereiken op 06-15153761.