Marleen van Valkenhoef

Mijn specialisaties zijn:

  • DMtype2
  • Metabool syndroom
  • Insulineresistentie
  • Ketogeen/koolhydraatarm

“Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op!”

LocatieTijden Diëtist
Nieuwegein, Zorgplein Zuid, Ratelaar 38maandagochtend & donderdagmiddagMarleen van Valkenhoef

Al op jonge leeftijd was ik met voeding bezig en dacht ik na hoe mensen gezonder konden eten. Daarom koos ik voor de opleiding Voeding en Diëtetiek. Uiteindelijk rondde ik de masteropleiding ‘Voeding en Gezondheid ‘ aan de Wageningen Universiteit af omdat ik geïnteresseerd was in de voedingswetenschap.

Na enkele jaren gewerkt te hebben in het bedrijfsleven, merkte ik dat mijn passie toch bij het begeleiden van mensen en hun voedingsgedrag ligt. Ik ben ook leefstijlcoach, dus naast voeding houd ik mij bezig met alle leefstijlvraagstukken. Een nieuwe levensstijl ontwikkelen kan lastig voor je zijn. Twijfel je of je de juiste voeding neemt? Eet je uit stress? Of heb je zoveel diëten gevolgd dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Kom dan bij mij langs. Ik geloof in je eigen kracht om met de juiste coaching je doel te bereiken. Tevens vind ik het belangrijk om gedragsverandering te bespreken.

Ik heb ervaring met DMtype2, metabool syndroom, insulineresistentie, ketogeen/koolhydraatarm maar andere voedingsvragen zie ik ook zeker als een uitdaging.